مدیرعامل آب منطقه‌ای یزد:

۱۳۰ درصد برداشت آب‌های تجدیدپذیر با مدیریت مصرف همخوانی ندارد

  پرینت
شناسه خبر : 166452 | تاریخ انتشار : 02 Tir 1400 - 13:20 | 3204 بازدید | تعداد دیدگاه : 0 | ارسال توسط :
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای یزد با بیان اینکه در طول دو دهه اخیر مدام بر مدیریت مصرف تاکید شده، گفت: اکنون ۱۳۰ درصد برداشت آب‌های تجدیدپذیر با مدیریت مصرف همخوانی ندارد.

به گزارش یزدفردامحمدمهدی جوادیان زاده صبح چهارشنبه در نشستی با رئیس حوزه آبریز رودخانه زاینده رود و حوزه‌های جنوب غربی فلات شرکت مدیریت منابع آب ایران اظهار داشت: امروز ۱۳۰ درصد برداشت آب‌های تجدید پذیر با مدیریت مصرف همخوانی ندارد و ما باید به طور جدی جدا از بحث وظیفه و تکلیف، برنامه سازگاری با کم آبی را دنبال کنیم.

وی عنوان کرد: اکنون هم مرحله به مرحله در حال پیشرفت هستیم و اولویت را بر نصب کنتور هوشمند قرار دادیم که ۸۵ درصد کنتورها نصب شده و برنامه تحویل حجمی نیز در تمام دشت‌های استان انجام شده است.

جوادیان زاده ادامه داد: امیدواریم بتوانیم با سازمان جهاد کشاورزی هماهنگی های لازم را برای برقراری تعادل ایجاد کنیم و توسعه کشت‌های کم آبخواه و روش‌های آبیاری با راندمان بالا به گونه ای توسعه و ترویج پیدا کند که در نهایت با نارضایتی جامعه کشاورزی استان روبرو نشویم.

  • نویسنده : یزدفردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا
برچسب ها
اخبار مرتبط
دستگیری شرور قمه‌کش در یزد؛ ۲ شهروند مجروح شدند
نامگذاری تقاطع خیابان سلمان فارسی و خیابان شهید دکتر چمران یزد به نام شهید «ماکان نصیری»
مدیریت جایگاه‌های سوخت برای جلوگیری از معطلی مردم
از گیومری تا خیوه؛ پیشنهاد یزد برای تبدیل خواهرخواندگی به مسیر جذب گردشگر
ضرورت آمادگی یزد برای بارش‌های مهرماه و پیشگیری از آب‌گرفتگی معابر
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • هیچ نظری موجود نیست